Sessioner via Skype eller telefon/mail

Alla typer av arbete vi gör här går även att genomföra per telefon, via mail och via Skype. Vissa vet redan att detta fungerar precis lika bra. Om du aldrig provat kan jag berätta att den information som skall nå dig den kommer fram oavsett om vi ses vid ett personligt möte eller om vi arbetar per telefon/mail eller via Skype.
Den healing du behöver når dig oavsett om du är här på plats eller om du tar emot den på distans. 

Detta är i sig en del i det man lär sig när man arbetar med sin egen utveckling. Man lär sig mer om energi och hur vi kan kommunicera oavsett distans. 


När vi gör en session

Så här ser det ut när jag sitter och arbetar med en

medial sittning.
När vi arbetar per telefon kan jag fotografera de kort som kommer upp om du vill ha dem som stöd efter vårt samtal. Bra att veta är att korten är till för att säkerställa att vi arbetar med det som är viktigast för dig just nu. Viss information som kommer till mig går inte att utläsa av korten utan den kommer via den "mediala" kanalen.


Healing - energibalansering

Det tar 60 min och sessionen varvas med olika tekniker för att analysera ditt energisystem. Du behåller kläderna på.  
Healingen du får består av olika tekniker. Balanseringen sker via samtal, musik, kristaller, stämgafflar och den energi som förmedlas. Allt beroende på det behov du har just för dagen.  


Distanshealing

Healing på distans tar ca 1 timme och den använder vi så här: Det tar 10-15 min i uppstart då jag förbereder oss och finner ut vad som är fokus för dagens healing. Därefter påbörjas själva healingen. Ibland kommer det budskap under tiden vi arbetar. Då stannar jag upp och talar in detta innan vi fortsätter. Det tar ca 20 min att sammanställa materialet som har kommit fram. Du får budskapskort och ev. ljudfiler skickat till dig. Om det finns något viktigt att berätta om själva healingen skriver jag det i mailet.  

SKYPE


När du använder Skype så söker du upp Omstart04@outlook.com. Jag kan också skicka dig en länk till vårt möte.

Rådgivning via telefon

Boka en tid via mail/sms/telefon.
Förbered dig genom att sätta dig vid en så lugn plats som möjligt. Har du möjlighet så tänd ljus,
ha tillgång till fräscht vatten samt papper och penna.
Ring mig på avtalad tid på 0705-12 68 07.


Rådgivning via mail

Du bokar in en rådgivning som vanligt, via sms/mail. Ibland har jag möjlighet att ta mig an dina frågor direkt. Annars kommer du få en dag och tid när du kommer få svar tillbaka. Därefter skriver du ned dina frågor i ett mail och skickar till pia.rullander@bredband.net