Gruppsessioner

Det finns två olika typer av sessioner att boka: 
Medialitet eller Healing.

När vi jobbar med medialitet är fokus att var och en i gruppen skall få förståelse för och själv ta kontakt med den eller det den önskar. Vi genomför så kallad tarotläggning, två och två och i hela gruppen för att inhämta svar på frågor vi har eller få vägledning.
När vi har fokus på Healing så varvar vi information och praktiska övningar. Vi pratar om vårt energisystem och hur vi på egen hand kan hitta och genomföra healing på oss själva.  
Ni kan vara max 6 personer vid en session.
2 tim: 2 950 kr 

Sessioner via Skype eller telefon/mail

Alla typer av arbete vi gör här går även att genomföra per telefon, via Skype och via mail. Vissa vet redan att detta fungerar precis lika bra. Om du aldrig provat kan jag berätta att den information som skall nå dig, den kommer fram oavsett om vi ses vid ett personligt möte eller om vi arbetar per telefon/mail eller via Skype.
Den healing du behöver når dig oavsett om du är här på plats eller om du tar emot den på distans. 

Detta är i sig en del i det man lär sig när man arbetar med sin egen utveckling. Man lär sig mer om energi och hur vi kan kommunicera oavsett distans. 


Medial vägledning

Så här ser det ut när jag sitter och arbetar med en medial sittning.

Som du ser så är ett av mina verktyg olika typer av vägledande kort - tarotkort. Bra att veta är att korten är till för att säkerställa att vi arbetar med det som är viktigast för dig just nu. Övrig information som kommer till mig går inte att utläsa av korten utan den kommer via den "mediala" kanalen.


Healing - Energibalansering 

Du kan boka Healing eller en Energibalansering. Förberedelse ca 10 min och healing ca 40 min och avrundning med dialog om din upplevelse. 
Du behåller kläderna på.  
Om du valt en energibalansering varvas den med olika tekniker. Allt beroende på det behov du har just för dagen.  

Balanseringen sker via samtal, musik, kristaller, stämgafflar och den energi som förmedlas genom mig. 


Distanshealing

Healing på distans tar ca 1 timme och den använder vi så här: Det tar 10-15 min i uppstart. Då förbereder jag oss och finner ut vad som är fokus för dagens healing. Därefter påbörjas själva healingen, ca 30 min. Ibland kommer det budskap under tiden vi arbetar. Då stannar jag upp och talar in detta innan vi fortsätter. Det tar
ca 20 min att sammanställa materialet som har kommit fram. Du får budskaps-kort och ev. ljudfiler skickat till dig. Om det finns något viktigt att berätta om själva healingen skriver jag det i mailet.  

Rådgivning via telefon

Boka en tid via mail/sms/telefon.
Förbered dig genom att sätta dig vid en så lugn plats som möjligt. Har du möjlighet så tänd ljus, ha tillgång till fräscht vatten samt papper och penna.
Ring mig på avtalad tid, 0705-12 68 07.


Rådgivning via mail

Du bokar in en rådgivning som vanligt, via sms/mail. Ibland har jag möjlighet att ta mig an dina frågor direkt. Annars kommer du få en dag och tid när du kommer få svar tillbaka. Därefter skriver du ned dina frågor i ett mail och skickar till pia.rullander@gmail.com och gör betalning via Swish. När betalning är på plats bokar jag in din session. Du får svar tillbaka via ljudfiler .mp3.

SKYPE

När vi har session via Skype så skickar jag dig en länk via mail till vårt möte. Du behöver inte ha Skype installerat.